PATRONATUL TINERILOR INTREPRINZATORI JUDETUL SUCEAVA

Afiliat la PATRONATUL TINERILOR INTREPRINZATORI DIN ROMANIA si la FEDERATIA PATRONALA IMM SUCEAVA
Sub egida: CONSIULULUI NATIONAL AL INTREPRINDERILOR PRIVATE MICI SI MIJLOCII DIN ROMANIA

IMM-urile in dialog cu ministrul Maria Grapini

               În perioada 16-18 mai 2013 Patronatului Tinerilor Intreprinzători din județul Suceava, a fost prezent la Galați cu prilejul organizării unor serii de manifestări care au marcat Ziua Intreprinzătorului- ediția 2013 și împlinirea a 20 de ani de la înființarea PIMM Galați.

    Pe parcursul celor 3 zile, peste 200 IMM-uri din întreaga țară au participat la aceste manifestări care au inclus un Business Club în cadrul căruia firmele și-au prezentat activitățile, ofertele de produse și servicii, stabilind totodată și noi contacte de afaceri și relații de colaborare și parteneriat, un Seminar Național cu tema ”Competitivitate și direcții de dezvoltare în 2013”, o vizită de lucru și documentare la o importantă companie privată din Galați (S.C. Menarom PEC SA) ce își desfășoară activitatea în domeniul naval, 2 spectacole de înaltă ținută artistică denumite Super Fashion și Primăvara simfonic susținute de un creator de modă gălățean și de Maestrul Tudor Gheorghe împreună cu Orchestra Simfonică și Corul Teatrului Muzical ”Nae Leonard” din Galați, cât și o croazieră pe Dunăre care a oferit participanților prilejul de a dezvolta relații de parteneriat în cadrul unor ateliere de lucru.

   Un moment deosebit de important din cadrul Seminarului Național l-a constituit dialogul derulat între reprezentanții firmelor IMM și Ministrul Delegat pentru IMM, Mediul de Afaceri și Turism- Doamna Maria GRAPINI.

Evenimentele de la Galați au subliniat, încă o dată, rolul și importanța IMM-urilor în economia națională, dificultățile cu care se confruntă, prioritățile și soluțiile de susținere a acestora. 

Galerie foto